≡ Menu

Turistični vodniki za Nemčijo

Spodaj najdete turistične vodnike za Nemčijo, kjer lahko prav tako najdete posamezna mesta v Nemčiji, za katere obstajajo turistični vodniki. S pomočjo turističnega vodnika si boste veliko lažje ogledali Nemčijo ali se tja več krat odpravili na izlet, saj v njih najdete veliko nasvetov za potovanje, opise glavnih znamenitosti, priporočila za hotele in restavracije, zgodovino in še kaj.

Turistični vodnik za Nemčijo naročite preko spodnje povezave po najnižji ceni v katero je že vključena poštnina, tako da s pošiljanjem ni dodatnih stroškov. Izberite si primeren vodič za Nemčijo in uživajte na potovanju.

Turistični vodniki

Lonely Planet Nemčija

Najbolj popularen turistični vodnik za Nemčijo v katerem najdete veliko nasvetov in informacij za potovanje po celi Namčiji.

Izdano: 2013

Preverite ceno

DK Eyewitness Nemčija

Še en popularen turistični vodnik za Nemčijo z veliko fotografijami, koristnimi nasveti  in opisi znamenitosti v Nemčiji.

Izdano: 2014

Preverite ceno

The Rough Guide Nemčija

Vodnik za potovanje po Nemčiji z nasveti za poceni hotele, restavracije in druge koristne informacije za potovanje in izlete po Nemčiji.

Izdano: 2012

Preverite ceno

Michelin Green Guide Germany

Ekološko usmerjen vodič za Nemčijo v katerem najdete veliko informacij v povezavi s tem in splošnih informacij za potovanje in ogled znamenitosti.

Izdano: 2012

Preverite ceno

Insight Nemčija

Nekoliko starejši vodnik za Namečijo z opisi mest, zgodovine, kulture in drugimi podatki za potovanje.

Izdano: 2009

Preverite ceno

Frommer’s Eaysguide Nemčija

Kratek in enostaven, vendar koristen vodnik za potovanje po Nemčiji. Opisi glavnih znamenitosti v Nemčiji in druge informacije.

Izdano: 2014

Preverite ceno

When in Germany do as the Germans do

Zanimiv vodnik po nemški kulturi in običajih, ki je zanimiv za spoznavanje posebnosti Nemcev.

Izdano: 2002

Preverite ceno

Preko povezav lahko naročite vse turistične vodnike za Nemčijo, prav tako pa lahko preverite druge vodnike za posamezne regije in mesta v Nemčiji, kot so Berlin, Hamburg, Munchen in druga.