≡ Menu

Munchen

Bavarska prestolnica je romarski kraj milijonom turistov iz vsega sveta, največ zaradi vsakoletne pivske zabave Oktoberfest, mnogi ga obiskujejo zaradi odličnih koncertov, katere organizirajo v olimpijskem parku ali pa zaradi nogometnega velikana Bayerna. München pa se splača tudi obiskati in raziskati, saj je nenazadnje zelo čudovito mesto.

Hoteli v Munchnu

Mnoge nastanitve lahko poiščete preko iskalnika na strani Hoteli v Nemčiji, za pokušino pa nudimo nekaj dobrih namigov.

Hotel Amenity

Hotel Amenity*** se nahaja v četrti Sendling, v bližini prizorišča Oktoberfesta in znanega Westparka. Nudi 42 udobnih in svetlih sob z 1-4 posteljami. V restavraciji vam postrežejo bogat zajtrk, jedi po naročilu, zvečer pa v hotelskem baru dobite koktajle in druge pijače. V bližini je postaja podzemne železnice, s katero se v 10 minutah pripeljete do zgodovinskega središča.

  Več info o hotelu.

Hotel Hauser an der Universität

Hotel Hauser *** se nahaja v četrti Maxvorstadt, v bližini parka English garten. Gre za manjši hotel, kateri nudi 34 dvo ali troposteljnih sob. Hotelska jedilnica je opremljena v podeželskem slogu, strežejo pa bogat samopostrežni zajtrk, za ostale obroke pa je v bližini več različnih restavracij. V bližini se nahaja Odeonsplatz, s podzemne postaje Universität pa se lahko zapeljete do središča mesta.

  Več info o hotelu

Hotel Europäischer Hof

Hotel Europäischer Hof*** se nahaja v bližini glavne železniške postaje in le 10 minut vožnje oddaljen od Marienplatza (središča mesta). Nudi 148 lepo opremljenih in udobnih sob z eno, dvo ali troposteljno namestitvijo. V hotelski jedilnici lahko dobite samopostrežni zajtrk, za ostale obroke pa poskrbijo različne restavracije v okolici hotela.

  Več info o hotelu

Hotel Bold

Hotel Bold *** je bil zgrajen leta 2013 in se nahaja v četrti Ramersdorf-Perlach. Na voljo je 142 dvoposteljnih sob in apartmajev, slednji vključujejo tudi manjšo kuhinjo. Samopostrežni zajtrk je možen ob doplačilu, hotel pa nudi tudi manjši bar in teraso. V bližini je trgovina in večja športna dvorana z zunanjimi površinami za rekreacijo.

  Več info o hotelu

Hostli

Spodaj najdete še dva predloga za hostel v Munchnu, ki sta nekoliko cenejša od hotelov.

Hotel/Hostel Jaeger’s

Hotel / hostel Jaeger’s se nahaja v bližini glavne železniške postaje in nudi 58 barvito in sodobno opremljenih sob, od privatnih z 1-6 posteljami in sob s skupnimi ležišči z 4 ali 6 posteljami. V skupni sobi lahko gledate televizijo, na razpolago je bar, kjer strežejo v popoldanskih in večernih urah, postrežejo pa tudi zajtrk.

  Več info o hostlu

Hostel Wombats

Kot hostel Jaeger’s se tudi Wombats nahaja v bližini železniške postaje, ponaša pa se s sodobno opremljenostjo in prijaznostjo. Na voljo je kar 65 sob, bodisi privatnih z lastno kopalnico ali pa sobe s skupnimi ležišči in skupno kopalnico. Zajtrk je nuden po sistemu »kolikor lahko poješ«, popoldan pa se lahko osvežite v manjšem baru.

  Več info o hostlu